Verzenden & Retourneren

Verzendmethode

Bestellingen worden bezorgd door PostNL.

U ontvangt van ons per e-mail een Track & Trace nummer zodra het pakket bij PostNL is ingescand. In deze mail staat ook aangegeven wanneer het pakket naar verwachting zal worden afgeleverd. U kunt dan binnen 24 uur de status van de zending online volgen via de website van PostNL. Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Verzendkosten

Verzendkosten in Nederland:

  • Brief of kaart (tot 100 gr) = €2,50
  • Brievenbuspakket (tot 2 kg) = €4,50
  • 2 tot 10 kg = €15
  • Vanaf €100 gratis verzenden

Verzendkosten in België:

  • Brief of kaart (tot 100 gr) = €3,95
  • Brievenbuspakket (tot 2 kg) = €7,50
  • 2 tot 10 kg = €20,00
  • Vanaf €100 gratis verzenden

Levertijden

Wij hanteren levertijden van 1 tot 5 werkdagen. Artikelen die direct leverbaar zijn worden zoveel mogelijk op de dag van bestelling verzonden.

Bezorging

De vervoerders van PostNL kiezen hun eigen schema voor de bezorging. Houdt er rekening mee dat u op het afleveradres op werkdagen van 9.00 tot en met 17.00 uur aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen.

Levering bij afwezigheid

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden zijn er drie mogelijkheden:
– de postbode laat een briefje in de brievenbus achter met daarop een code waarmee u via internet een nieuwe bezorgdag en eventueel andere locatie kunt aangeven;
– het pakket wordt bij de buren afgeleverd, hiervan wordt u door middel van een briefje door de brievenbus op de hoogte gesteld;
– de postbode biedt het pakket de volgende werkdag opnieuw aan, wanneer deze er ook bij de tweede poging niet in slaagt het pakket (bij de buren) af te leveren wordt het naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Op vertoon van uw legitimatie kan het pakket daar vanaf de volgende dag binnen 3 weken worden afgehaald. Daarna komt de zending retour naar ons.

PakjeGemak

U kunt ervoor kiezen het pakket te laten bezorgen bij één van de ruim 2000 Post NL afhaalpunten in Nederland en België en deze op te halen wanneer het u uitkomt. Wanneer u graag gebruik wil maken van PakjeGemak kies dan tijdens afrekenen bij het afleveradres voor ‘Kies hier uw locatie indien u het pakket op een PostNL afleverlocatie wil laten bezorgen.’ Dan verschijnt er een locatiekiezer waarmee aan de hand van de postcode een geschikt afleverpunt gekozen kan worden.