Over mij

Ik ben Denise, woonachtig in Noord-Brabant. 

Altijd al heb ik een passie gehad voor tekenen. Als kind tekende ik vooral strips, maar naarmate ik ouder werd vond ik het steeds leuker om mensen na te tekenen. Sinds mijn 12de is dat hetgeen wat ik het liefst doe, waardoor ik mezelf het (realistisch) tekenen in al die jaren heb aangeleerd. In 2015 ontdekte ik een nieuw medium: pastelpotloden. Dit werd een nieuwe passie en hiermee werd meteen een volgende passie geboren: het tekenen van dieren. Dit was het moment dat Denises Art geboren werd en sindsdien heb ik vele mensen blij gemaakt met een portret in grafiet of pastel van hun huisdier of dierbare. Sinds 2022 maak ik ook schilderijen in olieverf en schilder ik ook mensen en dieren in opdracht.

Waar ik naar streef is diepgang en het vangen van leven en bezieling. Het is voor mij altijd weer een uitdaging om de juiste kijk en blik van de persoon of het dier op papier of doek te krijgen en ik vind het erg belangrijk dat het werk herkenbaar is. ik ben pas tevreden als jij dat bent!

Mocht je meer over mij willen weten of vragen hebben over een bestelling, dan kun je altijd contact met me opnemen via deze site. Ook ben ik te bereiken via Facebook en Instagram.

Snel naar