Gedetailleerde schetsen

Een gedetailleerde schets wordt veel losser getekend en ziet er dus meer geschetst uit dan een portrettekening in pastel. Hoe dan ook wordt er veel aandacht besteed aan de kop en dan met name de ogen om ervoor te zorgen dat de gelijkenis groot is. Deze tekeningen worden gemaakt op beige-kleurig schetspapier van Strathmore. Aanpassingen van kleuren zijn mogelijk, zoals de ogen of de kleding in de kleur als op de foto. Formaatkeuze is mogelijk t/m 28x35 cm en alles daaronder.

Prijzen
10 x 10 cm € 49
10 x 15 cm € 59
15 x 15 cm € 69
15 x 21 cm € 89
20 x 20 cm € 99
24 x 30 cm € 109
30 x 30 cm € 119
28 x 35 cm € 129
Extra info

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de grootte van de tekening, de grootte van de wachtlijst en het aantal dieren of personen. Gemiddeld kun je rekenen op een tot twee weken. Bij drukte kan dit uitlopen tot ongeveer een maand. In geval van een deadline dien je het liefst een maand van tevoren je bestelling te plaatsen. Mail me gerust voor vragen!

Verzend- en verpakkingskosten

De prijzen zijn exclusief verzend- en verpakkingskosten.

Brievenbuspakjes: 6 euro binnen Nederland en 9 euro binnen België.

Grotere pakketten: 9 euro binnen Nederland en 11,50 binnen België.

Met of zonder lijst

De meeste formaten komen zonder lijst. Dit omdat een lijst- en/of passe-partout keuze nogal persoonlijk is en de keuze beter zelf gemaakt kan worden door de opdrachtgever zelf. Wel kan er altijd advies worden gevraagd. De A6jes en miniatuurtjes zijn wel inclusief lijstje.

Meerdere personen of dieren

De genoemde prijzen zijn gebaseerd op één dier. Per dier of persoon extra geldt er een toeslag van 30% per extra dier of persoon, afhankelijk van het formaat.

Naam van persoon of dier

Indien je graag de naam van de persoon of het dier op de tekening wilt hebben, dan kost dit 50 eurocent extra per letter.

Zie ook